Overzicht kwartfinales districtsbeker Zuid II

Groene Ster speelt op donderdagavond 13 april 2017 (aanvang: 20.00 uur) op eigen veld het duel in de kwartfinale van de districtsbeker Zuid II tegen eersteklasser ZSV uit Zeilberg (Deurne). In het laatste overgebleven duel van de achtste finale versloeg ZSV afgelopen donderdag derdeklasser Sportclub Irene na het nemen van strafschoppen. De winnaar van het kwartfinaleduel Groene Ster – ZSV mag in het seizoen 2017-2018 uitkomen in de landelijke KNVB beker. De drie overige duels in de kwartfinales worden op Paasmaandag 17 april 2017 gespeeld.


KWARTFINALES

1 Deurne 2 – Chevremont
2 Gemert – SV Meerssen
3 Blauw Geel’38/JUMBO – De Ster
4 Groene Ster – ZSV

HALVE FINALES

A Winnaar 4 – Winnaar 2
B Winnaar 1 – Winnaar 3

FINALE (ZONDAG 21 MEI 2017)

 – Winnaar A – Winnaar B
locatie: SV Panningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *