Presentatie nieuwe hoofdsponsor RKSV Groene Ster

Aanstaande zondag 26 maart 2017 zal voor de aftrap van de stadsderby tegen EHC/Heuts de officiële presentatie plaatsvinden van de nieuwe hoofdsponsor van RKSV Groene Ster: Geelen Vastgoed & Bouw. Vanaf de tweede competitiehelft dit seizoen 2016-2017 is Geelen Vastgoed & Bouw uit Neer (Midden-Limburg) de nieuwe hoofdsponsor van onze vereniging. Geelen Vastgoed & Bouw was al als trouwe stersponsor verbonden aan Groene Ster. De naam Geelen Vastgoed & Bouw zal vanaf nu als borst en mouwsponsor samen met rugsponsor Flexpoint op het groen-witte wedstrijdshirt van onze hoofdmacht prijken.

Geelen Vastgoed & Bouw wilt een positieve bijdrage leveren aan de samenleving, waar zij midden in staan. Zij opereren door geheel Zuid-Nederland en hebben veel projecten gerealiseerd in Zuid-Limburg zoals momenteel ook in Heerlen en omstreken. De ondersteuning van RKSV Groene Ster, met 900 prestatieve en recreatieve sporters waarvan 550 jeugdleden, past daar perfect bij.

Bestuur en sponsorcommissie van RKSV Groene Ster zijn trots op de samenwerking met Geelen Vastgoed & Bouw en bedanken Roy van Oudenhoven, algemeen directeur van Geelen Vastgoed & Bouw, voor het hoofdsponsorschap bij RKSV Groene Ster voor de komende 2,5 jaar en het vertrouwen in onze vereniging. Enorm belangrijk voor de continuïteit binnen onze vereniging. Daarmee hebben wij een waardige opvolger gevonden voor Perfect Brandpreventie, waar wij met name aan Karel en Willy Pelzer veel dank verschuldigd zijn. Meer dan 15 jaar zijn zij onze trouwe hoofdsponsor geweest. Perfect Brandpreventie blijft als partner/sponsor aan onze vereniging verbonden.


GEELEN VASTGOED & BOUW: UW PARTNER IN MAATWERK

Of we nu woningen bouwen, een hypermodern warehouse realiseren of een plafond vervangen. Waar het om gaat is niet wat we bouwen, maar voor wie we bouwen. Want Geelen Vastgoed & Bouw levert geen bouwconcepten, maar oplossingen op maat. Om te wonen, zorg te verlenen, onderwijs te verzorgen of uw bedrijf te laten groeien. Met projecten waar zowel wijzelf als onze klanten trots op zijn. Geelen Vastgoed & Bouw bouwt woningen en utiliteitsgebouwen. Maar in de eerste plaats bouwen we aan relaties met onze klanten. We steken dan ook veel energie in het voortraject. We verdiepen ons niet alleen in contracten, maar vooral in wat u als opdrachtgever beweegt. Vervolgens zetten we onze ervaring en creativiteit in om optimale oplossingen te realiseren. Zowel tijdens de voorbereiding, uitvoering als in het eindresultaat en het onderhoud.

Onze kernwaarden
Bij alles wat we doen, laten we ons inspireren door onze kernwaarden. Die vormen de standaard waaraan we ons handelen voortdurend toetsen.

– Kwaliteit
– Flexibiliteit
– Betrouwbaarheid, transparantie & integriteit
– Pro-actief, ontzorgen & meedenken
– Duurzaamheid
– Ketensamenwerking met alle stakeholders
– Afspraak = afspraak

www.geelen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *