Degradatiekraker in Bergen op Zoom

Groene Ster staat voor een belangrijke week in het lopende voetbalseizoen. Komende zondag de degradatiekraker in Bergen op Zoom tegen hekkensluiter DOSKO, donderdagavond op eigen veld het bekerduel in de kwartfinale tegen eersteklasser ZSV en op Paasmaandag 17 april het inhaalduel bij medeconcurrent DESO. Met nog zes competitieduels te gaan is er nog van alles mogelijk aan de onderkant van de ranglijst van de hoofdklasse B. Veel ploegen zijn aan elkaar gewaagd en het zijn vaak de details die uitsluitsel geven in het eindresultaat.

Na de minieme verliespartij tegen OSS’20 zal Groene Ster komende zondag op het kunstgras van sportpark Meilust willen laten zien waar het de laatste weken toe in staat was. In de strijd voor klassebehoud zal er een goed resultaat bij DOSKO moeten worden behaald om de aansluiting te behouden. Met een verschil van vier punten en een wedstrijd meer gespeeld ten opzichte van Groene Ster zullen de groen-witten in Bergen op Zoom een ploeg treffen die nagenoeg de laatste strohalm zal willen grijpen om weg te komen van de laatste plaats. Groene Ster bewaart goede herinneringen aan het eerste duel tegen DOSKO toen de eerste seizoenszege werd begroet (2-1) middels twee rake treffers van aanvoerder Maikel van Kesteren. Winst zal ook voor de equipe van Ed Hendriks/Remo Gielkens/Diego Jongen het enige uitgangspunt zijn in de rechtstreekse degradatiekraker tussen de twee onderste ploegen van de hoofdklasse B.

Geef u op voor de busreis naar Bergen op Zoom!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 11.00 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Bergen op Zoom. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich tot en met zaterdag opgeven bij elftalleider Rob van Kesteren via 06-28892473 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.30 uur gepland.

Bergen op Zoomse bode: Alleen winst telt voor DOSKO

HoofdklasseBZondag 9 april 2017

DOSKO – Groene Ster

Locatie: Sportpark Meilust

Scheidsrechter: J.W.M. van der Laan uit Cuijk

aanvang: 14.30 uur (vertrek bus: 11.00 uur)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *