Groene Ster ontvangt Halsteren op eigen veld

Na drie uitwedstrijden in de competitie op rij speelt Groene Ster komende zondag weer op het eigen sportpark Pronsebroek als Halsteren te gast is in Heerlerheide. Na de 0-2 zege bij DESO heeft Groene Ster de veilige 11e en 12e plaats in zicht, waardoor het zaak zal zijn om de laatste vier finales aan te grijpen om ook de daadwerkelijke stap te zetten richting veilige haven.

Na het voorbije Paasweekend staan alle ploegen in de hoofdklasse B op 26 duels. Voorheen was dan de voetbaljaargang voorbij. Met de dit seizoen ingevoerde uitbreiding van het aantal clubs staan er nog vier enerverende speeldagen op de kalender die de beslissing zullen brengen. Opponent Halsteren is met acht achtereenvolgende ongeslagen wedstrijden aan een sterke serie bezig, wist op te klimmen tot de zesde plaats en heeft de derde periode nog in het vizier in het restant van de competitie. De ploeg van scheidend trainer Frans Vermeulen, die wordt opgevolgd door huidig Vlissingen-trainer Ruud Pennings, wist het eerdere onderlinge duel tegen Groene Ster in een minimale 1-0 winst om te zetten. Een wedstrijd waarin de groen-witten onnodig onderuit gingen nadat vroegtijdig een tegentreffer moest worden geïncasseerd. Op eigen veld speelde Groene Ster vorig seizoen ook in de aprilmaand tegen Halsteren. Ook toen bleken de geel-zwarten met het kleinste verschil te sterk, alhoewel Groene Ster in dat treffen een strafschop miste en een groot aantal kansen liet liggen om de score te kantelen.

Komende zondag zal Groene Ster de rollen willen omdraaien als de start plaatsvindt van de eerste van de vier finales die moeten leiden tot klassebehoud. De manschappen van Ed Hendriks, Remo Gielkens en Diego Jongen kunnen uw steun goed gebruiken en daarom nodigen wij iedereen uit om Groene Ster als 12e man langs de lijn van de nodige support te voorzien in deze cruciale fase van de competitie. Zorg dat je erbij bent!

HoofdklasseBZondag 23 april 2017

Groene Ster – Halsteren

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: L. van Leeuwen uit Santpoort

aanvang: 14.30 uur


PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 23 april 2017 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – Halsteren 1 Tigo Jeurissen pupil van de week. Tigo is 6 jaar en zit in groep 3 van basisschool Windekind. Tigo speelt in Groene Ster JO9-6 (F6) welk team getraind wordt door Sandor Jeurissen, Gerben Houben en Martijn Louwers. Zijn favoriete club is Barcelona en zijn favoriete speler is Lionel Messi. Tigo voorspelt een 2-1 overwinning voor Groene Ster tegen Halsteren.

 

 

 

 


SPONSOREN VAN DE WEEK


SPONSOR WEDSTRIJDBAL

De wedstrijdbal voor het duel Groene Ster – Halsteren is beschikbaar gesteld door Sandor Jeurissen van SJ Fireworks. Sandor is een oud-speler van Groene Ster en is nu jeugdleider en vader van de pupil van de week. Namens Groene Ster bedanken wij Sandor Jeurissen voor deze geste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *