Groene Ster op zoek naar driepunter in laatste thuisduel

Komende zondag speelt Groene Ster het laatste thuisduel van de reguliere competitie als IFC uit Hendrik-Ido-Ambacht op bezoek komt op sportpark Pronsebroek. Na het zure verlies in Delft zal Groene Ster vol aan de bak moeten om de gewenste driepunter in de spannende degradatiestrijd naar zich toe te trekken. IFC staat op een negende plek in de hoofdklasse B. Zowel in positie op de ranglijst als in punten zit een marge van vier tussen Groene Ster en opponent IFC. De ploeg van vertrekkend trainer Jack van den Berg, die tevens hoofdtrainer is van derdedivisionist ASWH, behaalde uit de laatste zes duels slechts twee punten en zal in Heerlerheide op zoek willen gaan naar de winst om zich definitief veilig te spelen.

Groene Ster verloor op eigen bodem het laatste competitieduel op 5 februari 2017 toen Vlissingen met 0-2 te sterk bleek. Groene Ster zal moeten voortborduren op de sterke thuisoptredens tegen EHC en Halsteren (beiden 2-0 winst) om ook tegen het stugge IFC de winst uit het vuur te slepen. In het eerdere onderlinge treffen verzuimde Groene Ster na een 1-1 ruststand de wedstrijd in de tweede helft naar zich toe te trekken. In de ultieme slotfase kreeg Groene Ster hiervoor het deksel op de neus en was het IFC dat er met de fortuinlijke winst vandoor ging. De groen-witten hebben dus nog wat recht te zetten. Een spannende voetbalmiddag dus op sportpark Pronsebroek!

Langs deze weg nodigen wij iedereen uit om Groene Ster te supporteren en dat extra steuntje in de rug te geven in deze cruciale eindfase van de competitie. De steun van de 12e man is voor de equipe van Ed Hendriks/Remo Gielkens/Diego Jongen onontbeerlijk. Zondagmiddag 7 mei: 14.30 uur aftrap. Zorg dat je erbij bent!

HoofdklasseB

Zondag 7 mei 2017

Groene Ster – IFC

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: R.J.A. Gansner uit Zandvoort

aanvang: 14.30 uur

 


PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 7 mei 2017 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – IFC 1 Enzo Eleonora pupil van de week. Enzo is 10 jaar en zit in groep 6 van basisschool De Ganzerik. Enzo is middenvelder in Groene Ster JO11-4 (E4). Zijn favoriete clubs zijn Ajax en Real Madrid en zijn favoriete speler is Christiano Ronaldo. Enzo voorspelt een 3-1 overwinning voor Groene Ster tegen IFC.

 

 

 

 


SPONSOR VAN DE WEEK

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *