Rabobank Clubkas Campagne: Steun RKSV Groene Ster!

Rabobank Parkstad Limburg draagt het verenigingsleven in onze regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij ook dit jaar weer de “Rabobank Clubkas Campagne” voor verenigingen en stichtingen. De Rabobank Parkstad Limburg stelt weer € 150.000,- beschikbaar!

Ook RKSV Groene Ster doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen
Van woensdag 10 mei tot en met dinsdag 23 mei 2017 mogen alle leden & klanten van Rabobank Parkstad Limburg stemmen uitbrengen op hun favoriete vereniging en/of stichting. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald aan hand van een staffel. Hoe meer stemmen hoe hoger het te verdelen bedrag en dus ook wat wij als RKSV Groene Ster ontvangen. Daarom is het voor ons belangrijk dat er gestemd wordt.

Oproep aan iedereen!
Door middel van deze oproep willen wij vragen bent u lid of klant van Rabobank Parkstad Limburg dan steun onze club RKSV Groene Ster. Kijk voor meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne op https://www.mijnbankenik.nl/parkstadlimburg/clubkascampagne

Aan onze leden en vrienden willen we vragen om niet alleen zelf te stemmen maar vraag in je omgeving aan familie en vrienden om hun stem op ons uit te brengen.

Groene Ster pakt deze actie gezamenlijk op met CV De Bokkeriejesj en Schutterij St. Sebastiaan. Dus steun met uw reststemmen deze verenigingen!

Bedankt voor Uw steun!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *