Ontknoping hoofdklasse B: stand en programma slotdag

De ontknoping in de hoofdklasse B seizoen 2016-2017 nadert. Zondag 14 mei is het D-day en valt de definitieve beslissing om de eindbalans op te maken. Een situatie die nog niet eerder vertoond zal zijn in de historie van de hoofdklasse. Op de laatste speeldag zijn er nog vier plekken te vergeven voor rechtstreeks lijfsbehoud, twee plekken voor promotie-degradatie play-offs en een plek voor rechtstreekse degradatie. Het is ongekend spannend in de degradatiestrijd waar vanaf plaats 9 (IFC) tot en met plaats 15 (EHC/Heuts) zeven ploegen binnen een marge van 3 punten van elkaar verwijderd staan. Groene Ster boekte afgelopen zondag een noodzakelijke en ruime 4-0 zege op IFC en kan met winst op de slotdag bij Quick het vege lijf redden zonder afhankelijk te moeten zijn van de uitslagen op andere velden. Komende zondag de apotheose in de hoofdklasse B. Wat is de huidige stand en wat is het wedstrijdprogramma van de 30e en laatste speelronde? Onderstaand een overzicht voor de trouwe volgers.

STAND

RESTEREND PROGRAMMA

Wedstrijddag 30 IFC Blauw Geel’38/JUMBO
14-05-2017 OSS’20 Vlissingen
Periode 3 DHC DESO
Nuenen RKAVV
EHC/Heuts DOSKO
Quick Groene Ster
Gemert Gestel
Halsteren Chevremont

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *