G-team Groene Ster ongeslagen kampioen

Zaterdag 6 mei is het G-team van Groene Ster kampioen geworden. In een rechtstreekse confrontatie klopte ons G-team overtuigend onze buren EHC (5-2), de nummer twee, in een sportieve wedstrijd met een uitstekende scheidsrechter. Groene Ster behaalde ongeslagen zonder puntverlies het kampioenschap in de eerste klasse. Zeven wedstrijden werden op rij gewonnen met een doelsaldo van 30 doelpunten voor en 9 doelpunten tegen.

Spelers, speelsters en trainers Maurice Boon en Raymond Coort proficiat met het kampioenschap. Geniet ervan!

Tijdens de afsluitdag op zaterdag 10 juni zal het G-team een huldigingswedstrijd spelen en zullen de kampioensmedailles tijdens de huldiging uitgereikt worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *