Schoolvoetbalfinales bij Groene Ster

Aanstaande woensdag 17 mei 2017 vinden er op ons sportpark Pronsebroek de regiofinales plaats van het schoolvoetbal voor de groepen 7 en 8. De organisatie is in handen van de KNVB in samenwerking met RKSV Groene Ster. De wedstrijden staan onder leiding van KNVB scheidsrechters. Er zullen tien jongens elftallen deelnemen en acht meisjes zeventallen. De schoolteams zijn afkomstig uit Parkstad, Onderbanken en Sittard-Geleen. De Heerlense vertegenwoordigers zijn bij de jongens de OBS De Droomboom (uit de wijk Meezenbroek-Schaesbergerveld) en bij de meisjes BS St. Martinus (uit de wijk Welten). Aanvang is om 14.00 uur.

De finale bij de jongens is om 17.30 uur en bij de meisjes om 16.45 uur. De winnaars plaatsen zich voor de districtsfinales op woensdag 7 juni in Nederweert bij Merefeldia. De winnaars van districtsfinales plaatsen zich voor het Nederlands schoolvoetbalkampioenschap bij de KNVB in Zeist op woensdag 21 juni 2017. Wij wensen alle deelnemende scholen veel succes!

Bekijk hier het programma van de jongens.

Bekijk hier het programma van de meisjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *