Groene Ster JO11-6 kampioen

Door een zeer zwaar bevochten 4-2 overwinning op Bekkerveld zijn de jongens van het team JO11-6 kampioen geworden in hun klasse. Alleen de eerste wedstrijd werd met 3-3 gelijk gespeeld tegen Voerendaal, de rest hebben we alle wedstrijden gewonnen. Met een doelsaldo van 46-13 mogen we dit een zeer goed resultaat noemen en een terechte kampioen zijn. Met het kampioenschap vanuit de zaalcompetitie erbij hebben we een top seizoen achter de rug. We zijn door de ouders zeer mooi gehuldigd door het behalen van het kampioenschap. De jongens worden begeleid door de trainers Alwin Nunumete, Joey Vliegen en Danny Halmans.

(ingestuurd verslag)

Een reactie

op “Groene Ster JO11-6 kampioen
Een reactie op “Groene Ster JO11-6 kampioen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *