Geslaagde sponsoravond Groene Ster

Op maandag 29 mei stond de jaarlijkse traditionele sponsoravond op het programma. Deze keer in de eigen vertrouwde omgeving, in een goed gevulde kantine van Groene Ster. In het openingswoord sprak voorzitter Jos Op ’t Eijnde de sponsoren bij over de actuele ontwikkelingen bij Groene Ster. Van de gigantische inhaalslag van ons eerste elftal, die op de slotdag van de competitie resulteerde in rechtstreekse handhaving in de hoofdklasse B tot de actuele stand van zaken betreffende de nieuwbouw van kleedlokalen en gymzaal op ons sportpark.

Hierna stonden een tweetal presentaties op het programma. Roy van Oudenhoven, algemeen directeur van onze hoofdsponsor Geelen Vastgoed & Bouw, gaf op aansprekende wijze een interessante presentatie over zijn bedrijf en een kijkje achter de schermen in de bouwwereld. Via een fraaie presentatie op de grote TV kregen alle aanwezigen een goede indruk van Geelen Vastgoed & Bouw.

Hierna was het woord aan algemeen directeur Wim Collard van Roda JC. De bestuurder van de Kerkraadse eredivisionist sprak zijn opluchting uit over de handhaving van Roda JC en schetste een realistisch beeld van de huidige situatie bij Roda JC. Verder vertelde Collard over de licentie-eisen waaraan een BVO moet voldoen en over de actuele situatie rondom de Russische investeerder.

Tot afsluiting zorgden de Limburgse artiesten De Knöppele voor een prima slotact. DJ deze avond was Jan van Wijnen die zorgde voor de juiste muzikale noot. Daarnaast was er voor de sponsoren volop de gelegenheid om te netwerken.

Tot slot een woord van dank aan de sprekers deze avond de heren Wim Collard en Roy van Oudenhoven, onze sponsorcommissie, de mensen achter het buffet en de vrijwilligers die voor de catering zorgden.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *