PRO FM Events zoekt enthousiaste nieuwe stagehands!

PRO FM Events is partner van RKSV Groene Ster en heeft vacatures waar iedereen vanaf 18 jaar op kan solliciteren. Zoek je een baan, bekijk dan onderstaande vacature en solliciteer. Voor studenten/scholieren ook voor vakantiewerk. Een uitdagende job die jullie vast en zeker zal aanspreken.

Alvast veel succes!


PRO FM Events zoekt enthousiaste nieuwe stagehands!

Heb je altijd al deel willen uitmaken van een groot evenement en of festival? Een kijkje achter de schermen willen nemen en zien hoe de backstage van een groot evenement eruit ziet? Kun je hard werken en ben je niet bang om vieze handen te krijgen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij:

• Gek op Festivals en concerten
• 18 jaar of ouder
• Flexibel inzetbaar incl. avonden, nachten en weekenden
• Een harde werker, een echte aanpakker!
• Bereid om lange werkdagen te maken
• Bereid om in heel Nederland en België te werken
• In het bezit van rijbewijs? Vraag dan naar de extra mogelijkheden

Geen eigen vervoer? Geen probleem. Bij PRO FM Events word je thuis opgehaald!

Werkzaamheden bestaan vooral uit vrachtwagens leegmaken en podia opbouwen, kabels leggen en het plaatsen van licht en geluid apparatuur. Na het evenement/concert wordt alles weer afgebroken, in kisten weggezet en de vrachtwagens volgeladen. Samen zorgen jij en je team voor een prachtig podium! Dit is maar een kleine greep van wat wij doen, er is nog zoveel meer…

Enkele voorbeelden van onze projecten: Flying Dutch, Graspop, Rock Werchter, Defqon, Hardbass, Dominator maar bv. Ook concerten als Drake, Lukas Graham, Bruno Mars, Ariande Grande, Robbie Williams, U2 en nog veel meer.

Voldoe jij aan bovenstaande punten en is je enthousiasme nog groter geworden? Solliciteer dan snel en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe topper!

Solliciteren kan via [email protected]. Stuur je CV en je motivatie en wij nemen contact met je op.
Let the summer begin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *