Selectienieuws: Groene Ster verwelkomt zes nieuwkomers


Eloy Cox

Boyd Joosten

Wessel Franssen

Jelle Raets (22) komt over van tweedeklasser BSV Limburgia uit Brunssum. Ook Jelle wilt graag de uitdaging aangaan om zich op een hoger niveau te laten zien. Jelle is een verdedigende middenvelder, maar kan ook centraal achterin spelen. Jelle woont nu nog in Maastricht.

Tom Hermans (19) doorliep de gehele jeugdopleiding bij Roda JC en speelde afgelopen seizoen bij de U19-beloften van de Kerkraadse eredivisionist. De in Oirsbeek woonachtige Tom is een vinnige vleugelverdediger die zowel aan de linkerkant als de rechterkant uit de voeten kan.

Tot slot verruilt de ambitieuze doelman Lars Heuten de beloftenploeg van MVV U19 voor een nieuwe start bij Groene Ster. De met 17 jaar jongste nieuwkomer in de selectie van de groen-witten speelde eerder ook voor Alemannia Aachen. Lars is woonachtig in Bocholtz.


Jelle Raets

Tom Hermans

Lars Heuten

Bestuur en technische staf heten alle nieuwkomers van harte welkom bij RKSV Groene Ster en wensen iedereen veel succes met onze hoofdmacht in de hoofdklasse B.

2 reacties

op “Selectienieuws: Groene Ster verwelkomt zes nieuwkomers
2 reacties op “Selectienieuws: Groene Ster verwelkomt zes nieuwkomers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *