Geslaagde afsluitdag met twee grote evenementen

Zaterdag 10 juni jl. vond tijdens de Afsluitdag in de ochtend van 10.00 tot 14.00 uur de eerste editie van de GROTE Familie Sportdag plaats. Een evenement van Stichting Hupsakee Heerlen in samenwerking met RKSV Groene Ster. Maar liefst twintig teams, ruim honderd deelnemers, kwamen meedoen om pure FUN met familie of vrienden te hebben. Spellen als Frisbee darten, Krokorun, Mega Twister, het kwam allemaal voorbij.

Huldiging
In de middaguren speelden enkele seniorenteams en A1 een onderling toernooi en speelden onze kampioenen van het G-team een huldigingswedstrijd tegen de ‘oude’ veteranen. Een spannende wedstrijd die eindigde in 7-7 waarna het G-team won met strafschoppen. Hierna werd het G-team gehuldigd en ontvingen alle spelers de traditionele Groene Ster kampioensmedaille.

Barbecue met 170 deelnemers
Vanaf 18.00 uur ging een grootse barbecue van start met 170 deelnemers, 50 meer dan vorig seizoen, welke opnieuw perfect was georganiseerd door de activiteitencommissie. Inmiddels is dit een fantastische traditie aan het worden.

Speler van het Jaar
Tijdens deze avond werd Kevin Werker tot speler van het jaar uitgeroepen. Nummer twee werd Mick Hellemons en aanvoerder Maikel van Kesteren eindigde als derde.

Ook werd door spelersgroep en bestuur afscheid genomen van onze verzorger Jo Stevens en beide elftalleiders Karel Pelzer en Rob van Kesteren. Scheidend trainer Ed Hendriks was op vakantie.

Dank
Tot slot een woord van dank aan onze hard werkende vrijwilligers, onze kantinebeheerders, de samenwerking met de stichting Hupsakee en zeker de activiteitencommissie die met de fantastische barbecue tijdens de gezellige en druk bezochte avond zorgden voor een geslaagde afsluiting van het seizoen 2016-2017.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *