Nieuwsflitsen rondom Groene Ster – Roda JC Kerkrade

Komende woensdagavond 12 juli 2017 (aanvang: 19.00 uur) is hoofdklasser Groene Ster gastheer voor eredivisionist Roda JC Kerkrade. De Trots van het Zuiden speelt haar tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding nadat afgelopen zaterdag vierdeklasser RKTSV met dubbele cijfers (0-14) werd verslagen. Vorig seizoen eindigde de vriendschappelijke wedstrijd tussen Groene Ster en Roda JC Kerkrade in een 0-2 zege voor de bezoekers. Onderstaand enkele nieuwtjes rondom de hernieuwde ontmoeting van aanstaande woensdag. Zorg dat je erbij bent!

Minuut stilte voor Hein Bemelmans
Voor de aftrap van de wedstrijd tussen hoofdklasser Groene Ster en eredivisionist Roda JC Kerkrade zal een minuut stilte worden gehouden ter nagedachtenis aan de plotseling afgelopen week overleden Hein Bemelmans. Hein was al 25 jaar kaderlid bij Groene Ster in de commissie onderhoud en al 40 jaar supporter van Groene Ster 1.

Arbitrale trio Groene Ster – Roda JC
De  wedstrijd tussen hoofdklasser Groene Ster en eredivisionist Roda JC Kerkrade zal onder leiding staan van arbiter Max Kok, waarbij hij geassisteerd zal worden door Raymond Beijer en Tom Dragstra.

Scheidsrechter Max Kok is actief op hoofdklasseniveau, assistent Raymond Beijer is actief in de tweede divisie en assistent Tom Dragstra is gepromoveerd als scheidsrechter naar de eerste klasse.

Pupil van de wedstrijd Sjef Swinkels en Lot El Makrini
Pupil van de week zijn twee spelers van de JO7 /Mini F van Groene Ster, te weten Sjef Swinkels (5 jaar) en Lot El Makrini (6 jaar). Jeugdleiders van beide spelertjes zijn Daniël Simons en Dave Schepers.

Line-up Groene Ster – Roda JC Kerkrade
Jeugdspelers van Groene Ster samengesteld uit de teams JO11-4, JO11-6 en JO9-1 zullen de line-up vormen en samen met de spelers van Roda JC Kerkrade en Groene Ster het veld opkomen.

100 wedstrijden in Groene Ster 1
Voor de aftrap zal Groene Ster twee eerste elftalspelers huldigen, te weten Kevin Werker en Dylan Zwartjes. Beide speelden onlangs de 100officiële wedstrijd in Groene Ster 1. Tevens zal Groene Ster afscheid nemen van vertrekkend trainer Ed Hendriks.

Wedstrijdballen
De wedstrijdballen voor de wedstrijd Groene Ster – Roda JC Kerkrade zijn geschonken door de heer Raymond Spoel van Sport2000 en de heer John Meentz van Café De Paardestal in Mechelen. Groene Ster dankt de heren Raymond Spoel en John Meentz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *