Groene Ster opent competitie met uitduel bij Baronie

De KNVB heeft het competitieprogramma bekend gemaakt voor de hoofdklasse B seizoenย 2017-2018. Groene Ster start op zondag 3 september 2017 met een uitwedstrijd bij het gepromoveerde Baronie in Breda. Een week na de seizoensopening speelt Groene Ster het eerste thuisduel tegen Jong FC Den Bosch. Op zondag 24 september 2017 speelt Groene Ster op eigen veld de Limburgse derby tegen SV Meerssen. Groene Ster speelt op de eerste zes wedstrijddagen tegen zes nieuwe tegenstanders ten opzichte van vorig seizoen. Op de zevende wedstrijddag (zondag 15 oktober 2017) staat de Heerlense stadsderby Groene Ster โ€“ EHC/Heuts op de agenda.

Bekijk volledig speelschema Hoofdklasse B seizoen 2017-2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *