Kevin Werker en Dylan Zwartjes 100 wedstrijden in Groene Ster 1

Voor de aftrap van de wedstrijd Groene Ster – Roda JC Kerkrade van 12 juli jl. werden de Groene Ster-verdedigers Kevin Werker en Dylan Zwartjes gehuldigd omdat zij in het afgelopen seizoen beiden de magische grens overschreden van 100 officiële wedstrijden in Groene Ster 1. Beide spelers werden toegesproken door voorzitter Jos Op ’t Eijnde en kregen uit handen van elftalleider Wim Beckers en aanvoerder Maikel van Kesteren een fraaie attentie overhandigd als blijvende herinnering aan deze bijzondere mijlpaal.

Kevin en Dylan, van harte gefeliciteerd en wij vertrouwen erop dat jullie nog lange tijd voor onze hoofmacht zullen uitkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *