Oud-jeugdspeler Groene Ster debuteert in hoofdmacht Fortuna Sittard

De 19-jarige Mo Kourouma, die tot 2016 deel uit maakte van de jeugdopleiding van RKSV Groene Ster, heeft dit seizoen een vaste plaats weten te veroveren in de selectie van Fortuna Sittard.

De grillige aanvaller maakte in 2013 de overstap van Wijlre naar Groene Ster. Dit gebeurde op advies van oud-Groene Ster doelman Marcel Maessen, zijn jeugdtrainer bij Wijlre JO15-1. Mo Kourouma speelde bij Groene Ster in totaal drie seizoenen in de hoofdklasse jeugd, twee seizoenen op de JO17-1 (B1) en een seizoen in de JO19-1 (A1). In dat laatste seizoen werd hij gescout door Fortuna Sittard. Afgelopen seizoen maakte Mo deel uit van het JO19-1 team van Fortuna Sittard en speelde hij vaker mee met Jong Fortuna Sittard.

Mo, proficiat met deze mooie stap. Groene Ster wenst je veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *