Generale repetitie Edelweiss op sportpark Pronsebroek

Donderdagavond 20 juli 2017 (aanvang: 19.45 uur) zal Jachthoorn en Trompetterkorps Edelweiss op het hoofdveld van sportpark Pronsebroek de generale repetitie afwerken als voorbereiding op het Wereld Muziek Concours 2017 van komende zondag in Kerkrade.

Jachthoorn en Trompetterkorps Edelweiss doet mee op het onderdeel Marswedstrijden en komt uit in de hoogste afdeling, de World Division. Edelweiss zal de heilige grasmat van het Parkstad Limburg Stadion betreden op zondag 23 juli 2017. Voor meer informatie en tickets zie: www.wmc.nl

Tijdens alle vier de weekenden van het WMC strijden mars- en showbands van over de hele wereld voor de winst in de First- & World Division. In totaal strijden ruim 120 korpsen voor de prijzen. Er zijn 16 landen vertegenwoordigd. 

U bent natuurlijk van harte welkom om de generale repetitie van Edelweiss donderdagavond bij Groene Ster te aanschouwen. De kantine zal geopend zijn voor een hapje en een drankje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *