Indeling en programma Kampioenschap van Heerlen

Vanaf zaterdag 12 augustus 2017 start het jaarlijkse Kampioenschap van Heerlen. Op meerdere speeldagen spelen 11 Heerlense verenigingen verdeeld over drie poules volledige wedstrijden van 2 x 45 minuten tegen elkaar. Groene Ster en Sporting Heerlen, de organisator van de finalewedstrijden van het kampioenschap, verzorgen de aftrap. Groene Ster zal het op eigen veld in sportpark Pronsebroek opnemen tegen derdeklasser Sporting Heerlen (aanvang 18.00 uur). De tweede poulewedstrijd is op dinsdag 15 augustus uit tegen eersteklasser Bekkerveld (aanvang 19.30 uur). De derde wedstrijd thuis tegen FC Hoensbroek is voorlopig gepland op dinsdag 22 augustus (aanvang 19.30 uur). De finalewedstrijden (2 x 25 minuten) vinden vervolgens plaats op zondag 27 augustus (vanaf 12.00 uur) op de accommodatie van Sporting Heerlen. Na afloop van de finale zal naast de wisselbeker ook de Fair Play Cup worden uitgereikt aan de winnende clubs van het afgelopen seizoen.

Bekijk hier het volledige actuele programma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *