Schaesberg en RKHBS winnaars zesde editie Ladies Night

VV Schaesberg (voor de tweede keer op rij winnaar van de wisselbeker geschonken door John Vrolings van Café Zaal d’r Bok) bij de dames en RKHBS bij de veterinnen zijn de winnaars geworden van de zesde editie van de Ladies Night bij RKSV Groene Ster.

Afgelopen vrijdagavond 1 september zorgden tien deelnemende ploegen voor een aantrekkelijk en sportief toernooi. In poules van vijf teams streden de deelnemende teams in een halve competitie voor de toernooiwinst.

De eindstand bij de dames:

1. VV Schaesberg
2. SV Brunssum
3. Heksenberg
4. Weltania
5. UOW’02De eindstand bij de veterinnen:

1. RKHBS
2. Straelen (Duitsland)
3. Schaesberg/Rimburg/LHC
4. Schinveld
5. WeltaniaOok werden in beide categorieën nog de beste speelster en beste keepster uitgeroepen. Een compliment en woord van dank aan de heren scheidsrechters en de vrijwilligers die aan dit evenement hebben meegewerkt. Op naar de 7e editie in 2018!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *