Aftrapbijeenkomst jeugdkader RKSV Groene Ster

Op woensdag 30 augustus organiseerde de jeugdcommissie een aftrapbijeenkomst voor het nieuwe seizoen 2017-2018. Na de opening van voorzitter Jos Op ’t Eijnde stonden er twee belangrijke onderwerpen deze avond op het programma. De invoering van de nieuwe spelvormen bij de pupillen, in het seizoen 2017-2018 te starten bij de JO9 en JO8 met zes tegen zes met andere spelregels en andere veldafmetingen en de invoering van het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF). Voor de pauze hield coördinator Daniël Simons een duidelijke presentatie over de nieuwe spelvormen bij de JO9 en JO8. Na de pauze werd onder leiding van Wim Beckers het Digitale Wedstrijd Formulier nader uitgelegd en werd de nieuwe app KNVB wedstrijdzaken en voetbal.nl nader toegelicht. Ook Elly van Wersch van de ledenadministratie was aanwezig en hielp de aanwezigen met de registratie van juiste emailadressen en het beantwoorden van de vele vragen. Kortom, voor de ruim veertig aanwezige kaderleden een leerzame en informatieve avond aan de vooravond van de start van het nieuwe seizoen.

Voor kaderleden en ouders die meer informatie willen over de nieuwe spelvormen of over het nieuwe wedstrijdformulier bekijk de volgende links:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *