Groene Ster wil goede gevoel vasthouden in Wijchen

Aanstaande zondag maakt Groene Ster op de derde wedstrijddag van de hoofdklasse B de reis naar Wijchen waar Sportclub Woezik de tegenstander is. Als promovendus eindigde Sportclub Woezik vorig seizoen in de zondaghoofdklasse A op een knappe tweede plaats achter kampioen ADO’20. Door dit resultaat mocht de ploeg van hoofdtrainer Ton Kosterman deelnemen aan de nacompetitie voor promotie. Uiteindelijk moest Woezik over twee duels haar meerdere erkennen in OSS’20. De kennismaking met de hoofdklasse B heeft Woezik nog geen succes opgeleverd met de verliespartijen tegen Jong FC Den Bosch en SV Meerssen. Tegen Groene Ster zal Woezik dan ook van de hatelijke nul willen afkomen.

De 100% score in de eerste twee competitieduels hebben Groene Ster een droomstart gegeven in het zevende achtereenvolgende seizoen in de hoofdklasse B. Met de eerste thuiszege tegen Jong FC Den Bosch (2-1) liet Groene Ster afgelopen zondag zien waartoe het in staat kan zijn en dat tegen een ploeg die uit monde van hoofdcoach Willy Boessen pretendeert weer terug te willen keren naar de derde divisie. Zondag zal Groene Ster in Wijchen het goede gevoel willen vasthouden om daarmee de kickstart in de hoofdklasse B van een passend vervolg te voorzien.

Geef u op voor de busreis naar Wijchen!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 11.15 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Wijchen. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich tot en met zaterdag opgeven bij elftalleider Wim Beckers via 06-13203066 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.30 uur gepland.

Adresgegevens tegenstander:
Sportpark Woezik
Suikerbergseweg 6
6604 AE Wijchen

HoofdklasseB

Zondag 17 september 2017

Woezik – Groene Ster

Locatie: Sportpark Woezik

Scheidsrechter: B. Erkens uit Gouda

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 3 EHC/Heuts BVC’12 14.30 uur
17-09-2017 Vlissingen Goes 19.30 uur zaterdag 16-09-17
Periode 1 Jong FC Den Bosch OSS’20 14.30 uur
IFC Nuenen 14.00 uur
Meerssen UDI’19/CSU 14.30 uur
Gemert Halsteren 14.00 uur
Baronie Juliana’31 14.30 uur
Woezik Groene Ster 14.30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *