Tweede ronde districtsbeker: DVO – Groene Ster

De loting en het programma van de tweede bekerronde bij de mannen standaardteamsย in district Zuid II zijn bekend. In totaal hebben 97 teams zich geplaatst voor deze ronde. Voor Groene Ster staat er een uitduel op het programma tegen derdeklasser DVO uit Sittard.

Bekijk de volledige loting van de tweede ronde

De wedstrijden zijn in principe vastgesteld op zondag 12 november. Indien een team op deze datum al competitieverplichtingen heeft, is betreffende bekerwedstrijd vastgesteld op donderdagavond 9 november.

Ook indien er op zondag 29 oktober of eerder competitiewedstrijden geen doorgang vinden, worden deze alsnog ingepland op zondag 12 november. De bekerwedstrijden worden dan ingepland op donderdag 9 november.

De bekerwedstrijden mogen eventueel in overleg vooruit gespeeld worden.

In de tweede ronde worden 33 tussenwedstrijden gespeeld om te komen tot 64 teams. De volgende teams hebben een vrijlot voor de tweede ronde: Boekel Sport, DAW, Deurne, Excellent, FC Geleen Zuid, Haslou, HEBES, Langeberg, Melderslo, Nulandia, Oranje Blauw’15, Oranje Zwart Helmond, Prinses Irene, RKESV, RKSV Minor, Schimmert, SHH, Spcl Jekerdal, Sportclub’25, SSS’18, Stiphout Vooruit, SVC2000, SVME, Toxandria, UOW’02, Vianen Vooruit, Volkel, VV GKC/RKHVC, Weltania, Wittenhorst en de nr. 2 uit poule L64.

(knvb.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *