Groene Ster 2 koploper na 1-3 uitzege

Groene Ster 2 deed afgelopen zondag uitstekende zaken. Zelf won de ploeg van de technische staf Ali Sabri, Berry Schots en Harold Huntjens met 1-3 bij WDZ 2. In Bocholtz leverde een uitstekende eerste helft door doelpunten van Semm van Dijk, Zaid Akachar en Youness Aatimine een 0-3 voorsprong op. Na de pauze werd met werkvoetbal de uiteindelijke 1-3 zege veilig gesteld. Doordat koploper Heer 2 op eigen veld met 3-4 verloor van Voerendaal 2, heeft het jonge tweede elftal van Groene Ster de koppositie overgenomen in de reserve tweede klasse A.

Aanstaande zondag een heuse topper op sportpark Pronsebroek als Groene Ster 2 het zal gaan opnemen tegen Eijsden 2, dat met een punt minder de tweede plaats bezet. Aanvang: 10.30 uur.

Jongens en staf veel succes.

 

Een reactie

op “Groene Ster 2 koploper na 1-3 uitzege
Een reactie op “Groene Ster 2 koploper na 1-3 uitzege

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *