Groene Ster 2 gedeeld koploper na ruime thuiszege

Groene Ster 2 versloeg afgelopen zondag de reserves van Heer met grote cijfers. Op sportpark Pronsebroek werd de Maastrichtse ploeg overtuigend met 6-2 geklopt. Groene Ster 2 kende een succesvolle start, al in de eerste minuten scoorde Robin Ogier de 1-0. Hierna volgde een eerste helft waarbij Heer 2 bij vlagen gelijkwaardig was aan Groene Ster 2. Op slag van rust scoorde Wessel Franssen op het juiste moment de belangrijke 2-0 voor Groene Ster 2.

Na de pauze domineerde de thuisploeg en liep Groene Ster 2 moeiteloos uit naar 6-0 middels doelpunten van Sebastiaan de Jongh, Cliff Pรถtgens, Zaid Akachar en Niels de Haan. In de slotminuten wist Heer 2 nog twee keer te scoren. Het team van de trainers Ali Sabri en Berry Schots en teammanager Harold Huntjens gaat na 9 wedstrijden samen met Eijsden 2 aan kop in de reserve tweede klasse A. Beide ploegen hebben 21 punten. Nummer drie is Voerendaal 2 dat vier punten minder heeft.

Voor de winterpauze speelt Groene Ster 2 nog twee wedstrijden. Zondag 3 december uit tegen RVU 2 in Rothem (aanvang: 11.00 uur) en zondag 10 december thuis tegen Minor 2 (aanvang: 10.30 uur).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *