Groene Ster meisjesteam JO11-5M KAMPIOEN!

Met bijna honderd meisjes die uitkomen in competitieverband bij de KNVB in de leeftijd tussen 6 en 16 jaar is RKSV Groene Ster inmiddels een van de voetbalverenigingen in Zuid-Limburg met het meeste aantal voetballende meisjes. In de najaarsreeks nemen maar liefst zes teams deel aan de competitie. In het voorjaar zal door het grote aantal nieuwe aanmeldingen er een of twee teams bijkomen.

Successen blijven dan ook niet uit. Een van de jongste teams, Groene Ster JO11-5M (meisjes onder 11 jaar), werd kampioen in de najaarsreeks en vierde dat op zaterdag 25 november 2017 op grootse wijze samen met de vele aanwezige ouders en overige familieleden.

Het doelpuntloze gelijkspel tegen de meisjes van Langeberg was snel vergeten na de huldiging van de kersverse kampioenen op het veld. Naast de officiële Groene Ster kampioensmedaille ontvingen de meisjes allemaal een roos op het veld. Hierna werd het feest in de kantine op grootse wijze voortgezet. De meisjes kregen van Groene Ster allemaal een snack en consumptie. Daarnaast zorgde ouder Randal Esser, ook een van de shirt-sponsoren van dit meisjesteam, voor een fantastische kampioenstaart en enkele vlaaien. Samen met de ouders vierde het team dan ook onder het genot van deze traktaties het kampioensfeest.

Naast de felicitaties aan de meisjes is zeker een groot compliment en woord van dank op zijn plaats aan Ruben Dalenberg, de trainer/leider van dit meisjesteam, die drie keer per week aanwezig is bij deze groep meisjes voor de trainingen en wedstrijden. Ook een woord van dank aan de ouders die de extra traktaties mogelijk maakten.

Ook de volgende kampioen binnen Groene Ster zal een meisjesteam zijn. Groene Ster MO15-1 (meisjes onder 15) staat ongeslagen aan kop en zal maandag 11 december om 19.30 uur de kampioenswedstrijd spelen tegen LHC.

Meisjesvoetbal is een niet meer weg te denken onderdeel binnen RKSV Groene Ster. Heb jij ook belangstelling in meisjesvoetbal neem dan eens vrijblijvend deel aan een training op dinsdag of vrijdagavond om 18.00 uur of stuur een e-mail naar [email protected].

Bij voldoende belangstelling wilt Groene Ster na de winterpauze ook starten met een MO17 of MO19 team. Heb je belangstelling, pak je samen met je vriendinnen en stuur een e-mail naar [email protected].


Een reactie

op “Groene Ster meisjesteam JO11-5M KAMPIOEN!
Een reactie op “Groene Ster meisjesteam JO11-5M KAMPIOEN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *