Hoofdklasse-topper op sportpark Pronsebroek

Als de weergoden met de voorspelde sneeuwval geen roet in het eten gooien, speelt Groene Ster komende zondag het laatste thuisduel van 2017 als de ongeslagen koploper OSS’20 te gast is op sportpark Pronsebroek. Een topduel in de hoofdklasse B waarbij Groene Ster vier punten minder heeft dan de Osse bezoekers.

OSS’20 wordt onder het trainersgilde van de hoofdklasse B getipt als de titelfavoriet. De ploeg van de nieuwe trainer Bertran Kreekels maakt die rol vooralsnog ook waar door ongeslagen aan kop te gaan. De competitie duurt echter nog lang en de afgelopen weken verschijnen er op zondagmiddag her en der toch wat verrassende uitslagen op de smartphones. Zo ook afgelopen zondag toen OSS’20 op eigen veld hekkensluiter Woezik niet op de knieën kreeg en een 2-2 gelijkspel moest toestaan. OSS’20 startte het seizoen met vier remises, maar kwam daarna in het winnende spoor om een paar weken geleden de koppositie in te nemen. De Ossenaren scoorden met 13 doelpunten in de laatste vier duels er lustig op los. Met de aanval van OSS’20 is dan ook meteen het sterkste wapen genoemd waarbij de nieuwe spits Rob van Sonsbeek (overgekomen van eerstedivisionist RKC Waalwijk) exact de helft van de doelpuntenproductie van OSS’20 achter zijn naam heeft staan en daarmee de topscorer van de hoofdklasse B is met 15 treffers.

Groene Ster zal zich zondag willen herstellen van de uitglijder in Nuenen, een wedstrijd waar genoeg mogelijkheden werden afgedwongen maar waar Groene Ster met name geen antwoord had op het reactievoetbal dat Nuenen op de mat legde. Met de laatste sterke thuiswedstrijden tegen Vlissingen (4-1) en IFC (5-1) in het achterhoofd zal Groene Ster dan ook koploper OSS’20 met sportieve wapens tegemoet willen treden. De equipe van Maurice Verbunt/Remo Gielkens/Diego Jongen zal zondag in het laatste thuisduel van 2017 nog een keer alles uit kast willen halen om de achterstand op de koploper in te dammen en daarmee een nu al geslaagde eerste seizoenshelft nog wat extra glans te geven. Net als OSS’20 wist ook Groene Ster in de laatste vier duels flink te scoren (12 treffers). Of met deze cijfers de toeschouwers zondag ook een doelpuntenspektakel krijgen voorgeschoteld, zal moeten blijken.

Langs deze weg nodigen wij iedereen uit om Groene Ster van de nodige support te voorzien in het topduel van komende zondag. Kom naar sportpark Pronsebroek en steun Groene Ster als 12e man langs de lijn! Aanvang: 14.30 uur. Zorg dat je erbij bent!

HoofdklasseB

Zondag 10 december 2017

Groene Ster – OSS’20

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: R.H. Hensgens uit Landgraaf

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 14 Jong FC Den Bosch Gemert 14.00 uur
10-12-2017 Baronie Goes 14.30 uur
Periode 2 Groene Ster OSS’20 14.30 uur
UDI’19/CSU Halsteren 14.30 uur
Vlissingen EHC/Heuts 14.00 uur
Woezik BVC’12 14.30 uur
Meerssen IFC 14.30 uur
Juliana’31 Nuenen 14.00 uur


PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 10 december 2017 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – OSS’20 1 Jinte Esser pupil van de week. Jinte is 10 jaar en zit in groep 7 van de Frans Postma school. Jinte is middenvelder in JO11-5M welk team getraind wordt door Ruben Dalenberg. Het Nederlands dameselftal is voor Jinte de grote favoriet en haar favoriete speelster is Lieke MartensJinte voorspelt een 2-1 overwinning voor Groene Ster tegen OSS’20.

 

 

 


SPONSOR VAN DE WEEK EN BALSPONSOR

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *