Informatie zaalvoetbal KNVB en zaaltrainingen voor pupillen Groene Ster

Beste jeugdleiders,
Voor de meeste pupillenteams begint 16 december de zaalcompetitie en voor de O11/10/09/08/07-teams beginnen vanaf maandag 11 december de zaaltrainingen. In de eerste bijlage nogmaals de brief over de zaaltrainingen die ik de betreffende leiders al per app gestuurd heb, met de bedoeling in de groepsapp te delen. Doe dit aub alsnog, wanneer dit nog niet gebeurd is.

Plofbal / Trainingsbal ophalen:
Denk er tijdig aan om vanuit Groene Ster bij Ben Versteeg een plofbal op te halen (alle teams) en een gewone bal (extra voor zaaltrainingen O7 tm 11). Deze ballen houden jullie het hele zaalseizoen bij jullie en worden daarna uiteraard weer ingeleverd. Deze ballen kunnen vanaf aanstaande maandag 04-12 bij Ben of Hassan afgehaald worden.

Zaalcompetitie:
Als tweede bijlage de spelregels en algemene uitleg van het zaalvoetbal. Goed doorlezen aub. Vooral de spelregels voor de O9/O8/O7 wekken mijn verbazing. Op het veld zijn we met mogelijkheid tot dribbelen begonnen bij spelhervattingen. In de zaal mag dit niet! Ik vind dat apart, ben benieuwd hoe hier in de praktijk mee omgegaan wordt door de teampjes.

Als derde bijlage (Excel) het competitieprogramma, poule-indeling en het wedstrijdformulier. In het eerste tabblad met daarin het wedstrijdprogramma kun je in kolom A een filter zetten op jouw team. Dan zie je enkel en alleen het programma, dat voor jouw team geldt.

Op voetbal.nl vind je dit programma niet terug. Deze email is het programma. Komen er wijzigingen, dan worden die ook per email bekend gemaakt.

In de zaal speelt het O8-4-team als 07-1. De mini-F spelen als 07-1 en 2. Het team O10-1 speelt in de zaal als O10-2. Voor de rest geldt voor iedereen de teamnaam die jullie ook op het veld hebben.

Wedstrijdformulier:
In de excelbijlage vind je dus ook een tabblad met het uitslagenformulier en teamopgave formulier. De O13-teams moeten beide invullen. De overige teams hoeven alleen het uitslagenformulier in te vullen. Maak voor jezelf aub een aantal printjes en stop deze in de tas met shirts, zodat je altijd de formulieren bij je hebt. Kopiëren kan ook in de kantine.

In het eerder toegelichte wedstrijdprogramma zie je in de meest rechtse kolom of we als Groene Ster zaaldienst / toezicht hebben. Op die momenten zijn we als vereniging verantwoordelijk voor de wedstrijdformulieren. Neem wanneer je de laatste in dat rijtje Groene Ster teams bent, die dag het formulier mee.

Formulieren moeten ingeleverd worden bij Wim Beckers. Hij zorgt, dat de formulieren bij de contactpersoon van de KNVB terecht komen. Inleveren bij Wim kan op twee manieren.

– Gooi ze in zijn brievenbus op de Demstraat 114 in Hoensbroek (de straat van EHC).

– Maak een foto van het formulier / de formulieren en stuur deze per mail of whatsapp naar Wim. ([email protected] of 06 – 13 20 3066)

Trainingszalen voor O11 tm 07:
Info met betrekking tot het openen van de deur van de trainingszalen ontvangen de jeugdleiders persoonlijk per mail dit gaat via een behalve In de Biessen (zaalbeheerder) per SMS-code.


BEKIJK BESTANDEN:

Zaaltrainingbrief17-18

Spelregels en uitleg winterzaalcompetitie 2017-2018

Winterzaalcompetitie 2017-2018

Aanpassing zaalcompetitie poule JO7-02

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *