Groene Ster hervat competitie met thuisduel tegen Goes

Na een korte winterpauze wordt komende zondag de competitie in de hoofdklasse B hervat met de 16e speeldag. Groene Ster start de tweede seizoenshelft met een thuisduel tegen het Zeeuwse Goes, de huidige nummer vier van de ranglijst. Meteen een aardig affiche in de subtop van de hoofdklasse B.

Met een vierde plek in de winterstop heeft Goes als een van de acht nieuwkomers in de hoofdklasse B een verdienstelijke eerste helft van de competitie achter de rug. De ploeg van hoofdtrainer Rogier Veenstra, die ook volgend seizoen aan het roer staat in Goes, heeft het inhaalduel met Jong FC Den Bosch nog te goed en staat vier verliespunten van koploper OSS’20 af. Goes speelde het vorige uitduel van de competitie medio november 2017 toen EHC/Heuts met 3-0 te sterk bleek. De Zeeuwen zullen zich zondag in het Limburgse land niet nog een keer willen laten verrassen.

Met de nodige trainingsarbeid en vier nuttige oefenduels in 12 dagen heeft Groene Ster de korte winterstop goed doorgebracht. In het laatste oefenduel tegen Jong Roda JC (0-0) van afgelopen dinsdag ondervond de equipe van Maurice Verbunt een aardige graadmeter in de aanloop naar de competitiehervatting. Zondag gaat de bal weer voor het echt rollen als het puntgelijke Goes te gast is in Heerlerheide. De groen-witten kenden met 23 punten een prima eerste seizoenshelft, alhoewel de laatste twee uitduels voor de winterstop (Nuenen en Gemert) verloren gingen. Groene Ster zal in het nieuwe jaar meteen op sportief eerherstel uit zijn en weer in het winnende spoor van de laatste twee thuisduels van 2017 (5-1 winst op IFC en 4-1 winst op Vlissingen) willen komen.

Prangende vraag bij de hervatting van de competitie is altijd: “Wie komt het best uit de winterstop?” Aan Groene Ster de uitdagende taak om deze vraag positief te beantwoorden. Wij nodigen iedereen van harte uit om zondagmiddag de gang te maken naar sportpark Pronsebroek om het vlaggenschip van Groene Ster te ondersteunen als 12e man. Aftrap: 14.30 uur. Zorg dat je erbij bent!

HoofdklasseB

Zondag 21 januari 2018

Groene Ster – Goes

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: N.H.H.J. Tunnissen (Venray)

aanvang: 14.30 uur

PZC: Goes gaat het ietsje anders aanpakken

PROGRAMMA

Wedstrijddag 16 Vlissingen Baronie 14.00 uur
21-01-2018 Jong FC Den Bosch Juliana’31 14.30 uur
Periode 2 Meerssen Nuenen 14.30 uur
Groene Ster Goes 14.30 uur
IFC EHC/Heuts 14.00 uur
Halsteren BVC’12 14.30 uur
Woezik Gemert 14.30 uur
UDI’19/CSU OSS’20 14.00 uur


SPONSOR VAN DE WEEK EN BALSPONSOR

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *