Carnaval bij Groene Ster op vrijdag 9 februari

Dat voetbal en Vasteloavend heel goed samen gaan, bewijst voetbalvereniging RKSV Groene Ster al sinds jaar en dag. Tijdens het carnavalsweekend worden alle voetbaltenues even verruild voor het clownspak en maakt de bal even plaats voor de feestneus. Dit jaar gaan wij voor het eerst met heel Groene Ster samen (jeugd en senioren) op een dag carnaval vieren.

Alle activiteiten vinden plaats op VRIJDAG 9 FEBRUARI vanaf 17.11 uur in onze kantine.

PROGRAMMA:

17.11 uur     Opening van tot sfeervolle carnavalstempel omgebouwde kantine

18.00 uur     Gekostumeerde voetbalwedstrijd (en) voor jeugdteams, leiders en ouders  

19.30 uur     Uitroepen pupillen prins/prinses

20.30 uur     Uitroepen junioren prins

22.11 uur     Uitroepen Groene Ster prins 2018

Het is altijd weer een grote verrassing welke hooglustigheden bij Groene Ster uit de hoge hoed worden getoverd.

Tussen de proclamaties zullen de huidige hooglustigheden prins Ben III (Ben Versteeg) en jeugdprins Tygo I (Tygo Schoonens) aftreden.

Muzikale optredens op deze avond zijn er van o.a. het jubilerende Ummer d’r Letste en zanger Jos Habets. De DJ tijdens deze carnavalsavond is Jan van Wijnen en de presentatie is in handen van Wiel Smits, Jessica Smits en Wendy van Oudenhoven.

Het bestuur en de carnavalscommissie van RKSV Groene Ster zou het zeer op prijs stellen jullie te mogen begroeten op deze carnavalsactiviteit. Langs deze weg willen wij u dan ook van harte uitnodigen om de proclamaties van prins en jeugdprinsen/prinses van RKSV Groene Ster bij te wonen.

Namens bestuur en Carnavalscommissie RKSV Groene Ster

ALAAF ALAAF ALAAF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *