Tienduizend euro voor Groene Ster actie Help Timothy

De actie van RKSV Groene Ster op zondag 4 februari voor ons zieke jeugdlid Timothy Witpeerd voor zijn behandeling in Mexico is een enorm succes geworden. Met dank aan onze kaderleden die de kar getrokken hebben in deze actie onder leiding van coördinator Daniël Simons, Fortuna Sittard voor de collecte die we hebben mogen houden, Sport 2000 en MASITA voor de actie van de poloshirts, de voetbalwereld voor het schenken van de gesigneerde voetbalshirts en de lokale ondernemers voor het schenken van een aantal prijzen voor de loterij. Tevens een woord van dank aan onze leden, ouders en familie, supporters en onze sponsoren voor de enorme steun. De actie ‘Help Timothy’ heeft door de loterij, de donaties en de sponsorloop € 10.000,- opgebracht. Een mooi bedrag waarmee wij Timothy kunnen helpen.

Dank voor de steun aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit succes. Zeker ook aan de pupillen die in de sneeuw hun rondjes voor Timothy hebben gerend. Dit heeft prachtige beelden opgeleverd en heeft ook op Timothy en zijn familie indruk gemaakt. Het succes van onze sponsordag is het beste bewijs welke belangrijke sociale functie RKSV Groene Ster heeft op Heerlerheide. Nogmaals dank en respect aan iedereen die aan deze actie heeft meegewerkt.

En weet, het eindigt uiteraard niet met deze actie. Het is belangrijk, dat onze actie opvolging krijgt en dat we het verhaal van Timothy blijven vertellen. Er zijn gelukkig ook al tal van initiatieven buiten Groene Ster opgezet. Het benodigde streefbedrag van € 300.000,- is nog lang niet bereikt. Volg de acties die uitgezet zijn en de situatie van Timothy ook op zijn Facebookpagina “Help Timothy”. Voor onze loterij geldt in dit geval nog meer dan voor andere wedstrijden, meedoen is belangrijker dan winnen, maar ook bij onze loterij zijn er winnaars. Zie daarvoor het overzicht met de winnende loten.

Klik hier voor uitslag loterij met prijzenoverzicht


Jorrit Smeets, speler Fortuna Sittard, overhandigd gesigneerd shirt en cheque met opbrengst collecte (€ 1318,61) tijdens Fortuna Sittard – Emmen aan Groene Ster voor de camera’s van L1.

 

De ‘werkgroep’ van de actie Help Timothy. Staand v.l.n.r.: Jos Op ’t Eijnde, Wim Beckers, Dave Schepers, Daniël Simons, Patrick Snijders, Ron Crombaghs en Manon Coolen. Op de foto ontbreekt: Marcel Adema.


 

Berichtje van Timothy uit Mexico:

Even een kort berichtje van Timothy.

Geplaatst door Help Timothy in zijn strijd tegen DIPG op zondag 4 februari 2018


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *