Sterke start Groene Ster 2 na winterpauze 

Groene Ster 2 is goed gestart na de lange winterpauze. Nadat Minor 2 met ruime cijfers (7-0) werd verslagen in de eerste wedstrijd van de tweede competitiehelft, wisten de manschappen van Ali Sabri, Berry Schots en Harold Huntjens afgelopen zondag ook de moeilijke uitwedstrijd tegen Chevremont 2 te winnen met 0-2. Groene Ster 2 staat nu aan kop in de reserve tweede klasse met drie punten voorsprong op nummer twee Eijsden 2 en negen punten op nummer drie Voerendaal 2.

Aanstaande zondag 4 maart ontvangt Groene Ster 2 op eigen veld (aanvang: 10.30 uur) nummer vier Sportclub Jekerdal 2. Op zondag 11 maart staat in Eijsden (aanvang: 12.00 uur) de topper tegen Eijsden 2 op het programma. Jongens en staf veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *