Start derde periode: SV Meerssen – Groene Ster

Komende zondag start de derde en laatste periode in de hoofdklasse B als Groene Ster op bezoek gaat bij SV Meerssen. Na een sterke eerste periode in de competitie (19 punten) sloten de groen-witten een tegenvallende tweede periode af met acht punten uit tien duels. In het Limburgse onderonsje bij Meerssen zijn er voor Groene Ster weer nieuwe kansen om de neerwaartse spiraal om te buigen.

Beide ploegen troffen zich elkaar al een paar weken geleden in het kader van het districtsbekertoernooi. Op een ijskoud sportpark Marsana wist Groene Ster aan het langste eind te trekken door doelpunten van Dylan Zwartjes en Eloy Cox (0-2). Dit was voor Groene Ster op sportief gebied het enige succes in de maand februari, aangezien de equipe van Maurice Verbunt in competitieverband in de laatste vier duels (doel)puntloos bleef. Door twee afgelastingen kwam Meerssen na het bekerduel tegen Groene Ster niet meer in actie in de hoofdklasse B, waardoor de ploeg van vertrekkend trainer Paul Meulenberg de bekeruitschakeling zal willen rechtzetten. Om niet te veel achterom te hoeven kijken op de ranglijst zal ook Groene Ster de Limburgse derby willen aangrijpen om het maximale mee te nemen naar Heerlerheide.

Wij nodigen de Groene Ster-supporter van harte uit om de sterdragers in Meerssen langs de lijn te ondersteunen. Zorg dat je erbij bent!

Adresgegevens tegenstander:
Sportpark Marsana
Proost de Beaufortstraat 21
6231 EB Meerssen

HoofdklasseB

Zondag 11 maart 2018

SV Meerssen – Groene Ster

Locatie: Sportpark Marsana

Scheidsrechter: Y. Horst uit Leende

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 21 EHC/Heuts UDI’19/CSU 14.30 uur
11-03-2018 Vlissingen Nuenen uitgesteld
Periode 3 Jong FC Den Bosch BVC’12 14.30 uur
IFC Halsteren 14.00 uur
Meerssen Groene Ster 14.30 uur
Gemert Juliana’31 14.00 uur
Baronie OSS’20 14.30 uur
Woezik Goes 14.30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *