Stadsderby EHC/Heuts – Groene Ster naar Paaszaterdag

Bij het bekend maken van de wedstrijdkalender en het speelschema van de hoofdklasse B voor dit seizoen bleek de KNVB voor het eerst een wedstrijddag ingepland te hebben op Eerste Paasdag (1 april 2018).

Voorheen werd er op Paaszaterdag ingehaald en nog geen 48 uur later, op Tweede Paasdag, werd er alweer aangetreden voor de volgende competitiewedstrijd. Dit seizoen worden er met de Paasdagen geen dubbele programma’s meer gespeeld. In onderling overleg met de clubs kan echter afgeweken worden van Eerste Paasdag als speeldag. Dit geldt ook voor het competitieduel EHC/Heuts – Groene Ster. In onderling overleg is de Heerlense derby verschoven naar Paaszaterdag 31 maart 2018. Aftrap op sportpark De Dem is om 19.30 uur.

Ook met Pinksteren heeft de KNVB de Pinksterzondag (20 mei 2018) ingepland als wedstrijddag. Aangezien dit de voorlaatste speelronde van het seizoen betreft (Groene Ster – Halsteren), kan deze wedstrijd alleen verplaatst worden als de volledige speelronde wordt verschoven en dus alle clubs hiermee instemmen. De laatste twee volledige wedstrijddagen dienen immers op dezelfde datum en op een gelijk aanvangsuur te worden vastgesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *