Belangrijke ‘Engelse’ week voor Groene Ster

Groene Ster gaat een belangrijke week in het seizoen tegemoet met drie achtereenvolgende thuiswedstrijden. Komende zondag komt hekkensluiter Woezik op bezoek, donderdagavond wacht UDI’19/CSU in de 5e ronde van de districtsbeker om vervolgens de maand maart af te sluiten met een thuisduel tegen Gemert.

Zondagmiddag dus eerst Woezik, de rode lantaarndrager van de hoofdklasse B. De Wijchense ploeg kent een moeilijke competitiejaargang en dat terwijl er vorig seizoen middels een tweede plek in de hoofdklasse A nog werd gestreden voor promotieduels naar de derde divisie. De ploeg van Ton Kosterman leek middels een 2-0 zege op Gemert een goede start te maken in de tweede seizoenshelft, maar in de zes duels daarna werd er niet meer gewonnen met de flinke doelcijfers van 3 voor en 23 tegen. Woezik zal in Heerlerheide de strohalm willen grijpen om in leven te blijven.

Na de slechte reeks van vier achtereenvolgende nederlagen zal Groene Ster het zoet van een overwinning weer eens willen proeven. Met het treffen tegen Woezik heeft Groene Ster daarvoor een uitgelezen mogelijkheid, alhoewel een driepunter zeker geen uitgemaakte zaak zal zijn. De fervente Groene Ster-supporter zal er na drie tegenvallende thuisduels (Juliana’31, Baronie en OSS’20), waarin Groene Ster het net niet wist te vinden, in ieder geval weer eens aan toe zijn om de groen-witten ouderwets te zien vlammen. Thuiswinst zal dan ook voor hoofdtrainer Maurice Verbunt het enige uitgangspunt zijn om de grens van 30 punten op de ranglijst te bewerkstelligen. Het eerdere duel in Wijchen wist Groene Ster in een 0-3 zege om te zetten middels rake treffers van Roel Schirra (2) en Dylan Zwartjes.

Langs deze weg nodigen wij iedereen uit om Groene Ster te supporteren in het duel van aanstaande zondag. Kom naar sportpark Pronsebroek en steun Groene Ster als 12e man langs de lijn! Aanvang: 14.30 uur. Zorg dat je erbij bent!

HoofdklasseB

Zondag 18 maart 2018

Groene Ster – Woezik

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: R. Wassink uit Hoofddorp

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 22 Groene Ster Woezik 14.30 uur
18-03-2018 BVC’12 EHC/Heuts 14.00 uur
Periode 3 Goes Vlissingen 14.30 uur
OSS’20 Jong FC Den Bosch 14.30 uur
Nuenen IFC 14.30 uur
UDI’19/CSU Meerssen 14.00 uur
Halsteren Gemert 14.30 uur
Juliana’31 Baronie 14.00 uur


PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 18 maart 2018 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – Woezik 1 Lenn Wassing pupil van de week. Lenn is 10 jaar en zit in groep 6 van basisschool De Ganzerik. Lenn speelt rechtsbuiten in JO11-2 welk team getraind wordt door Danny Halmans, Alwin Nunemete en Joey Vliegen. Zijn favoriete club is Ajax en zijn favoriete speler is Justin Kluivert. Lenn voorspelt een 3-2 overwinning voor Groene Ster tegen Woezik.

 

 

 


BALSPONSOR

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *