Groene Ster heeft nog iets recht te zetten tegen Nuenen

Komende zondag speelt Groene Ster op de 25e wedstrijddag van de hoofdklasse B een thuiswedstrijd tegen RKSV Nuenen. Het verschil tussen beide ploegen is slechts twee punten in het voordeel van de bezoekers, waardoor Groene Ster bij winst stuivertje kan wisselen op de ranglijst en steviger in het zadel kan komen richting linkerrijtje/middenmoot.

Na de eclatante zege bij buurman EHC/Heuts (0-4) en de midweekse bekerwinst (4-1) tegen Rhode (en daarmee plaatsing voor de landelijke beker) kan Groene Ster komende zondag een drukke week succesvol afsluiten als het twee plaatsen hoger genoteerde Nuenen op bezoek komt op sportpark Pronsebroek. Met twee punten uit de eerste zes duels kende Nuenen een stroeve start in de competitie, maar inmiddels is de ploeg van vertrekkend trainer Miguel van den Dungen (volgend seizoen SV Meerssen) in het linkerrijtje beland. Afgelopen zondag wist Nuenen, dat komend seizoen getraind wordt door oud-international Jan Poortvliet, op eigen veld hoogvlieger Halsteren op een 4-1 nederlaag te trakteren. Met die toch wel verrassende uitslag werd de sterke thuisstatus van Nuenen nog maar eens bevestigd. Van de 32 punten wisten de Brabanders 22 punten op eigen veld te bemachtigen, terwijl buitenshuis de oogst op 10 punten staat. Ook Groene Ster moest eraan geloven in en tegen Nuenen en ging met 4-2 onderuit in een wedstrijd waar Nuenen liet zien snel te kunnen omschakelen met Nuenen-spits Thom van de Donk, huidig topscorer van de hoofdklasse B met 21 treffers, in de hoofdrol. Groene Ster zal zondag op sportieve revanche uit zijn om de eerdere verliespartij weg te poetsen en zal, na vier thuisnederlagen, voor het trouwe eigen publiek weer eens tot de volle winst willen komen.

Langs deze weg nodigen wij iedereen uit om Groene Ster te supporteren in het duel van aanstaande zondag. Kom naar sportpark Pronsebroek en steun Groene Ster als 12e man langs de lijn! Aanvang: 14.30 uur. Zorg dat je erbij bent!

HoofdklasseB

Zondag 8 april 2018

Groene Ster – Nuenen

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: B. Erkens uit Gouda

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 25 Vlissingen IFC 14.00 uur
08-04-2018 Jong FC Den Bosch Halsteren 14.30 uur
Periode 3 Groene Ster Nuenen 14.30 uur
Woezik OSS’20 14.30 uur
Juliana’31 Goes 14.00 uur
Meerssen EHC/Heuts 14.30 uur
UDI’19/CSU BVC’12 14.00 uur
Baronie Gemert 14.30 uur


PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 8 april 2018 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – Nuenen 1 Daniel Cierniak pupil van de week. Daniel is 8 jaar en zit op basisschool Gerardus Majella. Daniel speelt in JO8-1 welk team getraind wordt door Sander Dijkstra en Jan Feenstra. Zijn favoriete team is Polen en zijn favoriete speler is Robert Lewandowski. Daniel voorspelt een 2-1 overwinning voor Groene Ster tegen Nuenen.

 

 

 


BALSPONSOR EN SPONSOR VAN DE WEEK

Rutten & Welling advocaten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *