Groene Ster op zoek naar stuntje bij koploper OSS’20

Na de zeperd tegen Nuenen, waar Groene Ster verzuimde om de aansluiting naar de middenmoot te forceren, wacht voor Groene Ster komende zondag een pittig uitduel bij koploper OSS’20. Beide ploegen troffen zich elkaar vorige maand nog in een treffen waar de Ossenaren er met de volle winst vandoor gingen (0-3).

Met nog vijf oorspronkelijke wedstrijddagen en een aantal inhaalmomenten komen de ontknopingen langzaam in zicht in de spannende hoofdklasse B. Een onvoorspelbare competitie waar, buiten de ongeslagen koploper OSS’20 en hekkensluiter Woezik, nog van alles mogelijk is op de nog vertroebelde ranglijst. Groene Ster zal een eindspurt moeten inzetten om bij de onderste vier plekken weg te blijven. Met nog zes duels op de agenda en de nog te spelen tweede helft bij SV Meerssen (0-1 voorsprong voor Groene Ster) zijn er mogelijkheden genoeg om in rustiger vaarwater te geraken.

Zondag wacht een zware kluif voor Groene Ster op bezoek bij het ongenaakbare OSS’20. De Ossenaren staan met een been in de derde divisie en nemen al geruime tijd de koppositie van de hoofdklasse B in. De ploeg van trainer Bertran Kreekels verloor in de competitie nog geen duel, maar moest dit seizoen wel in het bekertoernooi de enige nederlaag slikken in een officieel duel. Bekkerveld legde OSS’20 het vuur aan de schenen en bekerde ten koste van de Ossenaren verder (2-0). In competitieverband wisten Baronie, EHC/Heuts, IFC, Meerssen en Woezik eerder dit seizoen op sportpark De Rusheuvel een punt weg te kapen. Aan Groene Ster de uitdaging om zondag in Oss de sportieve wapens te laden en ook voor die stunt te gaan.

Geef u op voor de busreis naar Oss!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 11.15 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Oss. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich tot en met zaterdag opgeven bij elftalleider Wim Beckers via 06-13203066 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.30 uur gepland.

Adresgegevens tegenstander:
Sportpark De Rusheuvel
Rusheuvelstraat 59
5346 JH Oss

Voorbeschouwing Kliksport

HoofdklasseB

Zondag 15 april 2018

OSS’20 – Groene Ster

Locatie: Sportpark De Rusheuvel

Scheidsrechter: J. Rozendal uit Zwaagwesteinde

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 26 EHC/Heuts Vlissingen 14.30 uur
15-04-2018 BVC’12 Woezik 14.00 uur
Periode 3 IFC Meerssen 14.00 uur
Nuenen Juliana’31 14.00 uur
Gemert Jong FC Den Bosch 14.00 uur
Goes Baronie 14.30 uur
OSS’20 Groene Ster 14.30 uur
Halsteren UDI’19/CSU 14.30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *