Veel belangen bij Groene Ster – UDI’19/CSU

Nog vijf officiële duels en het restant (tweede helft) van de eerder gestaakte Limburgse derby bij SV Meerssen heeft Groene Ster om het puntentotaal van 30 verder op te schroeven en zo in rustig vaarwater te komen voor wat betreft behoud van hoofdklassevoetbal. Komende zondag kan de eindspurt worden ingezet als UDI’19/CSU, de nummer vier van de ranglijst, naar Heerlerheide komt.

Precies een maand geleden speelden Groene Ster en UDI’19/CSU in het kader van de districtsbeker tegen elkaar. Het werd uiteindelijk een verdiende 3-0 zege voor Groene Ster, dat met name in de eerste helft onverzettelijk speelde en daarbij ook nog eens daadkrachtig voetbal op de mat legde. Treffers van Wessel Franssen (2) en Eloy Cox zorgden ervoor dat Groene Ster verder geraakte in het bekertoernooi en komende donderdag in Gemert de halve finale speelt. Zondag staat de editie Groene Ster – UDI’19/CSU in het teken van competitievoetbal in de hoofdklasse B. Groene Ster zal op eigen bodem alles uit de kast willen halen om weer eens de volle buit op sportpark Pronsebroek te houden. UDI’19/CSU, dat midweeks een inhaalduel speelde tegen IFC (2-2), wist door een sterke serie in de derde periode omhoog te klimmen in de stand en is met 15 punten uit 6 duels koploper in de derde periode. De ploeg van vertrekkend trainer Bert Ruijsch zal deze status in Heerlerheide willen verdedigen. Al met al een interessante ontmoeting op sportpark Pronsebroek tussen twee ploegen met ieders eigen belangen.

Langs deze weg nodigen wij iedereen uit om Groene Ster te supporteren in het duel van aanstaande zondag. Kom naar sportpark Pronsebroek en steun Groene Ster als 12e man langs de lijn! Aanvang: 14.30 uur. Zorg dat je erbij bent!

HoofdklasseB

Zondag 22 april 2018

Groene Ster – UDI’19/CSU

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: T. Voncken uit Hulsberg

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 27 Jong FC Den Bosch IFC 14.30 uur
22-04-2018 Gemert Nuenen 14.00 uur
Periode 3 Groene Ster UDI’19/CSU 14.30 uur
Woezik Halsteren 14.30 uur
Juliana’31 OSS’20 14.00 uur
Goes EHC/Heuts 14.30 uur
Meerssen Vlissingen 14.30 uur
Baronie BVC’12 14.30 uur


PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 22 april 2018 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – UDI’19/CSU Phoenix Bronckhorst pupil van de week. Phoenix is 8 jaar en zit in groep 4 van basisschool De Ganzerik. Phoenix speelt in JO9-1 welk team getraind wordt door Marcel Adema en Yuri Robek. Zijn favoriete team is Real Madrid en zijn favoriete speler is Christiano Ronaldo. Phoenix voorspelt een 2-1 overwinning voor Groene Ster tegen UDI’19/CSU.

 

 

 


BALSPONSOR EN SPONSOR VAN DE WEEK

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *