Restant Meerssen – Groene Ster definitief op woensdag 9 mei

Het restant (tweede helft) van de Limburgse derby Meerssen – Groene Ster wordt definitief uitgespeeld op woensdagavond 9 mei (aanvang: 20.00 uur). Het treffen in de hoofdklasse B werd op zondag 11 maart in de rust definitief gestaakt door arbiter Horst uit Leende nadat de leidsman zich onheus bejegend en bedreigd voelde vanuit Meerssen-zijde. Aanleiding voor de heetgebakerde gang naar de kleedkamers waren in de ogen van Meerssen de beslissingen van de scheidsrechter vijf minuten voor rust met achtereenvolgens een rode kaart voor Meerssenaar Jasper Kuijs en een toegekende strafschop aan Groene Ster. Mick Hellemons benutte de strafschop onberispelijk en zette Groene Ster vlak voor rust op een 0-1 voorsprong.

De KNVB plande aanvankelijk het restant van het duel in op donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag), maar om niet een hele dag op te offeren aan een halve wedstrijd voetbal is in onderling overleg besloten de tweede helft te spelen op woensdagavond 9 mei.

EERSTE HELFT:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *