Groene Ster wil starten met vrouwenteam op niveau

Met bijna honderd talentvolle meisjes bij Groene Ster, die uitkomen in maar liefst zeven meisjesteams, is het ontbreken van een senioren vrouwen/meisjes elftal voor de doorstroming in onze vereniging een gemis.

Een aantal dames die altijd op hoog niveau gespeeld hebben, hebben onlangs aangegeven de overstap naar Groene Ster te willen maken. De ambitie is groot, want met dit team is het plan om in te stromen in de tweede klasse / derde klasse zodat talentvolle speelsters op niveau kunnen spelen.

Vanaf aanstaande vrijdag 4 mei zal er elke vrijdag in mei (4, 11, 18 en 25 mei) een open training plaatsvinden bij Groene Ster. Iedereen die belangstelling heeft voor vrouwen/meisjesvoetbal is van harte welkom om vrijblijvend deze trainingen te bezoeken en ook hieraan deel te nemen.

De trainingen starten om 19.30 uur in Sportpark Pronsebroek aan de Hei-Grindelweg te Heerlerheide, de accommodatie van RKSV Groene Ster.

Heb je belangstelling? Kom dan vrijblijvend naar de open training en stuur een e-mail met je gegevens naar:ย [email protected]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *