Groene Ster 2 op koers voor kampioenschap

Groene Ster 2 heeft afgelopen zondag de thuiswedstrijd tegen WDZ 2 winnend met 2-0 over de streep getrokken. De jeugdige brigade onder leiding van Ali Sabri, Berry Schots, Harold Huntjens en assistent-scheidsrechter Antoine van de Veer speelde een moeilijke wedstrijd tegen een super gemotiveerd en goed spelend WDZ 2. De bezoekers deden hun naam WDZ (Wilskracht Doet Zegevieren) op positieve wijze eer aan. Na een half uur voetbal zorgde een doelpunt van Boyd Joosten, na een goede combinatie met Jordy Mayunga, voor de 1-0 voorsprong. Gedurende de gehele wedstrijd was WDZ vervolgens een aantal keren dichtbij de gelijkmaker, echter Groene Ster bleef overeind. In de slotminuten maakte de sterk ingevallen Semm van Dijk naar goed doorzetten de bevrijdende 2-0. Ook mede-kampioenskandidaat Eijsden 2 pakte de volle winst met een 0-6 zege bij staartploeg UOW’02 2. Groene Ster 2 blijft koploper met vier punten voorsprong op naaste achtervolger Eijsden 2 en dat met nog twee duels voor de boeg.

Aanstaande zondag heeft Groene Ster 2 geen wedstrijd, omdat tegenstander LHC 2 zich heeft teruggetrokken. Theoretisch kan Groene Ster 2 al komende zondag 13 mei kampioen worden als Eijsden 2 thuis tegen Hellas 2 verliest. Op zondag 20 mei staat de laatste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma voor het tweede elftal. Tegenstander is RVU 2, de nummer zes op de ranglijst. Afhankelijk van de uitslag Eijsden 2 – Hellas 2 kan Groene Ster 2 dan bij winst de kampioensvlag hijsen en het kampioenschap in de reserve tweede klasse binnen halen.

Noteer dus alvast in uw agenda:
Zondag 20 mei 2018: Groene Ster 2 – RVU 2
Locatie: sportpark Pronsebroek
Aanvang: 10.30 uur

Jongens en staf alvast veel succes !


RESTEREND PROGRAMMA:
Zondag 13 mei 2018: Eijsden 2 – Hellas 2
Zondag 20 mei 2018: Groene Ster 2 – RVU 2
Zondag 27 mei 2018: Minor 2 – Groene Ster 2
Zondag 27 mei 2018: Eijsden 2 – Chevremont 2

STAND


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *