HIT Profit nieuwe partner RKSV Groene Ster

Wij zijn trots te kunnen melden dat wij als RKSV Groene Ster een samenwerking zijn aangegaan met HIT Profit. HIT Profit start samen met Groene Ster een inkoopplatform speciaal voor onze partners en sponsoren om hen te ontzorgen op belangrijke facilitaire zaken als energie en telecom. Door de ervaring van HIT Profit kunnen we de sponsoren tevens helpen met verduurzaming en niet geheel onbelangrijk met het realiseren van lucratieve besparingen.

HIT Profit biedt een uniek loyaliteitsprogramma voor sportorganisaties en haar partners/sponsoren. HIT Profit heeft een bijzonder concept ontwikkeld speciaal voor sportclubs. Hierbij kunnen zowel de club als haar sponsoren profiteren van inkoopvoordeel. Het loyaliteitsprogramma is gebaseerd op een eenvoudig maar zeer effectief win-win-win model. WIN voor onze vereniging is dat wij onze partners/sponsoren meerwaarde bieden en iets terug kunnen doen. WIN voor de sponsor omdat ze door het aansluiten bij het inkoopcollectief van HIT Profit dusdanig kunnen besparen op energie en/of telecom; hiermee kunnen ze het sponsorbedrag aan onze vereniging terugverdienen. WIN voor HIT Profit omdat wij door nieuwe leden voor nóg meer aantrekkelijke inkoopkracht kunnen zorgen.

De partners/sponsoren van RKSV Groene Ster waarvoor dit inkoopplatform aantrekkelijk kan zijn, ontvangen via onze sponsorcommissie een aanbevelingsbrief met verdere informatie per mail.

Kijk voor meer informatie op www.hitprofit.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *