Groene Ster 2 grijpt kampioenschap op eigen veld

Groene Ster 2 is afgelopen zondag kampioen geworden in de reserve tweede klasse A. Het jeugdige team onder leiding van Ali Sabri, Berry Schots, Harold Huntjens en assistent-scheidsrechter Antoine van de Veer promoveert komend seizoen naar de reserve eerste klasse, de hoogste afdeling in Limburg voor tweede elftallen. Groene Ster 2 kende afgelopen zondag op een zonovergoten sportpark Pronsebroek weinig problemen met middenmotor RVU 2, de opponent uit Rothem werd overtuigend met 5-0 geklopt. De doelpunten werden gescoord door Milan Bos, Zaid Akachar, Robin Ogier, Boyd Joosten en Semm van Dijk.

Met deze winstpartij bekroonde de jonge ploeg een supersterk seizoen waarin na een lange strijd de enige concurrent Eijsden 2 definitief werd afgeschud en de stap naar de eerste klasse weer gezet kan worden. Met ongetwijfeld veel ambitie zal de jeugdige brigade ongewijzigd aan de slag gaan in de eerste klasse. Een fantastische uitdaging voor spelers en staf.

Na afloop werd het tweede elftal toegesproken door voorzitter Jos Op โ€™t Eijnde, hoofdtrainer Maurice Verbunt en tweede elftal trainer Ali Sabri. Dit alles onder aanwezigheid van vele toeschouwers en het voltallige eerste elftal dat de wedstrijd eveneens bijwoonde. Fantastisch was de erehaag die de spelers en staf van het eerste elftal formeerde toen de spelers en staf van de kampioenen het veld verlieten. Het beste bewijs voor de prima samenwerking tussen beide teams in het afgelopen seizoen.

Tijdens de afsluitdag op zaterdag 9 juni zal de voltallige selectie van Groene Ster 2 gehuldigd worden en ontvangen alle spelers en stafleden de originele Groene Ster kampioensmedaille.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *