Leo Meex overleden

Met verslagenheid hebben bestuur en leden van RKSV Groene Ster kennis genomen van het plotseling overlijden van de heer Leo Meex, oprichter en oud-directeur van zijn levenswerk Meex Technische Installaties BV. De heer Leo Meex en zijn zoon Bjorn, zijn opvolger als directeur, zijn met hun bedrijf al bijna een kwart eeuw verbonden aan RKSV Groene Ster als trouwe top-partner/sponsor.

De heer Leo Meex toonde altijd een warme betrokkenheid bij onze vereniging. Jaarlijks bezocht hij trouw enkele wedstrijden van ons eerste elftal en de sponsoravonden met zijn partner Gisela, waarbij een gezellig samenzijn en spreken over zijn levenswerk altijd centraal stond. Daarnaast onderhield de heer Leo Meex een bijzondere band met Peter Haenen, zijn voormalige rechterhand bij Meex Technische Installaties BV maar ook vrienden voor het leven.

Bestuur en leden van RKSV Groene Ster wensen zijn partner Gisela, kinderen en overige familieleden veel sterkte en kracht met het dragen van dit grote verlies.

De plechtige uitvaartdienst zal plaatsvinden op woensdag 6 juni om 11.00 uur in de parochiekerk H. Bavo, gelegen aan de Dorpstraat in Nuth.

Namens bestuur en leden RKSV Groene Ster

Jos J.J. Op โ€™t Eijnde
voorzitter

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *