GROTE Familie Sportdag op AFSLUITDAG 9 JUNI – Inschrijven kan nog t/m 8 juni !

Sinds vorig jaar hebben RKSV Groene Ster en Stichting Hupsakee Heerlen een samenwerkingsverband in het leven geroepen om samen de kinderen van Heerlerheide en omstreken leuke activiteiten aan te bieden. Vorig jaar is hier een begin mee gemaakt met het gezamenlijke evenement ”De GROTE Familie Sportdag” en door sportpark Pronsebroek van Groene Ster als verzamelplaats te gebruiken bij Kindervakantiewerk Hupsakee Heerlen. Daarnaast heeft de Stichting Hupsakee de bestuurskamer van Groene Ster ter beschikking als vaste vergaderlocatie.

Om de samenwerking nog meer kracht bij te zetten is sinds kort een prachtig bord (zie onderstaande foto) te zien op sportpark Pronsebroek. Uiteraard blijft het hier niet bij, want Stichting Hupsakee Heerlen en Groene Ster kondigen met trots aan dat op zaterdag 9 juni 2018 tijdens de traditionele AFSLUITDAG van Groene Ster de 2eย editie zal plaats vinden van ”De GROTE Familie Sportdag”. Voor deze tweede editie wordt flink uitgepakt met onder andere een stormbaan en een tobbedansbaan! Opnieuw strijden teams van vrienden en familieleden (kinderen, ouders, tantes en ooms, opa’s en oma’s enz.) tegen elkaar in knotsgekke spellen (zweefbal, messen werpen, limbo dansen enz.).

In de ochtend zal de jeugd editie zijn (jeugd t/m 13 jaar en hun familieleden) en in de middag de volwassen editie (vanaf 14 jaar). Wilt u een team opgeven of meer informatie over dit evenement?

Ga voor inschrijven en meer informatie naar www.stichtinghupsakeeheerlen.nl of www.groenester.nl !
Inschrijfformulieren zijn ook verkrijgbaar in de kantine van RKSV Groene Ster !

INSCHRIJVEN KAN TOT EN MET AANSTAANDE VRIJDAG 8 JUNI !

DOWNLOAD INSCHRIJFFORMULIER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *