Oud Groene Ster-trainer Harrie Thoma overleden

Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen dat afgelopen zaterdag 9 juni 2018 Harrie Thoma op 62-jarige leeftijd is overleden. Harrie Thoma was in de seizoenen 2014-2015 en 2015-2016 hoofdtrainer bij RKSV Groene Ster. In beide seizoenen wist Groene Ster onder leiding van Harrie Thoma het hoofdklasserschap te continueren. In het tweede seizoen kreeg Harrie al de eerste gezondheidsklachten, maar toch was hij steeds trouw bij onze vereniging aanwezig. Ook na zijn vertrek bezocht Harrie samen met zijn vrouw Miriam regelmatig wedstrijden van ons eerste elftal. Zijn belangstelling en betrokkenheid voor onze vereniging bleef ook na zijn vertrek enorm groot.

Harrie Thoma had een grote staat van dienst in het Limburgse amateurvoetbal. Naast Groene Ster is de Meerssenaar ook als trainer werkzaam geweest bij vele amateurclubs zoals SV Meerssen. GSV’28, BSV Limburgia, SV Heerlen (nu Sporting Heerlen) en afgelopen seizoen bij SCM in Maastricht. Ook had Harrie een nauwe band met Bert van Marwijk, zo zorgde hij ervoor dat de oud-bondscoach van Oranje als spreker aanwezig was op een sponsoravond van Groene Ster.

Bestuur, spelers en staf van Groene Ster 1 en alle overige leden en supporters wensen zijn vrouw Miriam, zijn zonen Marco en René en zijn familieleden veel sterkte en kracht bij het dragen van dit grote verlies.

De crematieplechtigheid van Harrie Thoma wordt gehouden op woensdag 13 juni om 10.30 uur in de aula van crematorium Nedermaas, Vouershof 1 in Geleen.

Namens bestuur en leden RKSV Groene Ster.

Jos J.J. Op ’t Eijnde
voorzitter

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *