Jan Wijkel overleden

Op zaterdag 9 juni ontvingen wij het droevige bericht dat Jan Wijkel op 79-jarige leeftijd is overleden. Jan Wijkel was vanaf 1975 lid van onze vereniging. Tijdens het 90-jarig bestaan in 2016 werd Jan gehuldigd voor zijn 40-jarig lidmaatschap. Vele jaren was Jan enorm betrokken bij onze jeugdafdeling. Als lid van het jeugdbestuur heeft hij aan de basis gestaan van de opbouw/renovatie van het voormalige jeugdhome. Daarnaast is Jan jeugdleider en speler van het jeugdleiderselftal geweest, een zaterdagelftal van de senioren ruim 35 jaar geleden bestaande uit jeugdleiders. Jan was ook lid van de vriendenclub van Groene Ster en van het Greun Hedsjer Gilde. Jan Wijkel is de vader van Ben Wijkel, de eigenaar van Wijkel Groep -de club fysiotherapeuten van Groene Ster- en van Tim Wijkel. Beide zonen hebben ook jarenlang actief gespeeld bij RKSV Groene Ster.

Groene Ster verliest met Jan Wijkel een clubman van het eerste uur. Jarenlang werd nooit tevergeefs een beroep op hem gedaan, altijd stond hij voor onze vereniging klaar. Niets was hem teveel. Als vakman heeft hij op onze accommodaties altijd als vrijwilliger kosteloos heel wat werkzaamheden uitgevoerd. Tot voor kort bezocht hij regelmatig wedstrijden van ons eerste elftal. Jan, enorm bedankt voor alles wat jij voor Groene Ster gedaan hebt.

Bestuur, leden en supporters van RKSV Groene Ster wensen zijn zonen Ben en Tim, zijn familieleden en vrienden veel sterkte en kracht bij het dragen van dit grote verlies.

Het afscheid van Jan Wijkel zal in besloten kring plaatsvinden.

Namens bestuur en leden RKSV Groene Ster.

Jos J.J. Op โ€™t Eijnde
voorzitter

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *