Dubbel voor Groene Ster MO15-1: Kampioen en winnaar districtsbeker

De meisjes van Groene Ster MO15-1 hebben voor een daverende verrassing gezorgd door afgelopen zaterdag in de bekerfinale het Brabantse Berghem Sport MO15-1 met 1-0 te verslaan. Op de “Dag der Kampioenen’ in het Brabantse Schijndel wist Groene Ster MO15-1 in een spannende bekerfinale in de slotfase de winnende treffer te scoren via Nienke Snijders.

Groene Ster MO15-1 speelde in de bekerfinale voetballend een prima wedstrijd tegen het fysiek sterke Berghem Sport, dat net als Groene Ster MO15-1 ook het kampioenschap in de voorjaarsreeks eerste klasse behaalde. De Heerlerheidse ploeg werd in Schijndel ondersteund door een grote groep supporters. Met een grote bus (54 personen) waren speelsters, staf, ouders en overige supporters (waarvan ook een aantal met eigen vervoer) naar deze finale afgereisd. Na een fantastische prijsuitreiking in Schijndel werd de succesvolle ploeg bij thuiskomst in Heerlerheide op grootse wijze feestelijk onthaald. De ruim 250 aanwezige Groene Ster mensen die op de jaarlijkse afsluitavond met barbecue aanwezig waren, ontvingen de kampioenen op een onvergetelijke wijze. De meisjes werden door een ereboog op sportpark Pronsebroek onthaald en werden gehuldigd waarbij alle meisjes tevens de kampioensmedaille ontvingen.

Op maandagavond 4 juni werd Groene Ster MO15-1 ook ongeslagen kampioen in de voorjaarsreeks van de eerste klasse na een 3-0 thuiszege op Caesar MO15-1. Het kampioenschap werd eerder dit seizoen eveneens al gevierd in de najaarsreeks. Drie keer feest in het voorbije seizoen voor deze trotse meidengroep!

Langs deze weg willen wij de talentvolle spelersgroep en hun staf bestaande uit Roy van der Blom, Ralph van Lubeck, Mo Sarroukh en William Ellie van harte feliciteren met deze fantastische resultaten!


Bekijk hier een korte filmimpressie van de bekerwinst:

Bekijk fotogallerij van de kampioenswedstrijd tegen Caesar MO15-1:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *