Afsluitdag Groene Ster een groot succes

Afgelopen zaterdag 9 juni vond op sportpark Pronsebroek de traditionele afsluiting van het seizoen 2017-2018 plaats. Met de aangename temperatuur, een goed gevuld programma en op en top gezelligheid alles bij elkaar een supergeslaagde en druk bezochte dag. Groene Ster dankt iedereen voor de aanwezigheid.

Geslaagde Familie Sportdag
In de ochtend en middag van 10.00 uur tot 14.00 uur vond de tweede editie van de Grote Familie Sportdag plaats. Een evenement van Stichting Hupsakee Heerlen in samenwerking met RKSV Groene Ster. Fantastische spellen en een goede organisatie zorgden ervoor dat jong en oud een fantastische slotactiviteit hadden.

Huldigingswedstrijd
Kampioen Groene Ster 2 speelde een huldigingswedstrijd tegen een oud Groene Ster 2 elftal dat ook kampioen werd. Het werd een sportieve voetballes voor de jonge kampioenen (1-7). De jongens en staf van het tweede elftal ontvingen later op deze dag ook de traditionele Groene Ster kampioensmedaille.

Meisjes MO15-1 bekerwinnaar
De meiden van Groene Ster MO15-1 namen afgelopen zaterdag uit Schijndel de districtsbeker mee na een 1-0 zege op Berghem Sport MO15-1. Een groots onthaal met een erehaag viel de meidengroep ten deel bij thuiskomst in Heerlerheide. De spelersgroep van Groene Ster MO15-1 werd eveneens in het zonnetje gezet met de kampioensmedaille van Groene Ster.

Barbecue met 220 deelnemers
Vanaf 18.00 uur ging voor de derde keer op rij een grootse barbecue van start met 220 deelnemers (een nieuw record met 50 deelnemers meer dan vorig seizoen), welke opnieuw perfect was georganiseerd door de activiteitencommissie. Inmiddels is dit een fantastische traditie aan het worden. De feestavond was ook muzikaal in prima handen.

Speler van het Jaar en afscheid van spelers
Traditioneel werd op de afsluitdag in de avonduren de Speler van het Jaar uitgeroepen van het eerste elftal. Deze eer viel te beurt aan verdediger Danny Stassar. Nummer twee werd aanvoerder Maikel van Kesteren en Dave Velraeds eindigde op een derde plaats.

Ook werd afscheid genomen van de jarenlang in de hoofdmacht uitkomende doelman Willem-Jan Thijssen en aanvaller Roel Schirra. Beide heren werden met mooie woorden en cadeaus bedankt voor hun inzet en sportieve staat van dienst bij Groene Ster.

Dank
Tot slot een welgemeend woord van dank aan onze hard werkende vrijwilligers, onze kantinebeheerders, de samenwerking met de Stichting Hupsakee Heerlen en zeker aan onze activiteitencommissie die met de overheerlijke barbecue tijdens de gezellige en druk bezochte avond zorgden voor een geslaagde afsluiting van het seizoen 2017-2018. De uitspraak ‘Groene Ster leeft’ deed volledig recht aan deze uitermate geslaagde dag voor de Groene Ster aanhanger.


 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *